1. Frontpage
  2. Inspiration
  3. Jul
  4. Wiinblad Christmas Juleophæng

Wiinblad Christmas Juldekoration

Ophaeng Banner 1 996X1198px

Häftig krans

Kransen är en klassiker bland julpyntet. Vanligtvis består kransen av granris och halm, men nu är det dags för nya material när Bjørn Wiinblad Denmark  lanserar en serie med stiliserade, förgyllda kransar. Den grafiska designen är inspirerad av dagens megatrend med metaller, och hyllar samtidigt Bjørn Wiinblads förkärlek till glorian som motiv med kransar i tre storlekar till fönstret, dörren eller väggen.

De senaste säsongerna har kransen gjort sitt intåg i det moderna hemmet som en del av den aktuella blomstertrenden. Här bildar den böjda formen en bas för inredningen med torkade blommor som binds runt metallringen och svävar som luftiga skyar i inredningen. Kransen är även vacker i sig själv, om förarbetet och finishen tillåter det – och det är precis det som är tanken bakom Bjørn Wiinblads nya design som lanseras till jul, men som kan användas som inredningsdetalj året runt.

» KÖP KRANSARNA HÄR

Ophaeng Paa Tallerken 1 500X600px

Ophaeng Paa Tallerken 2 500X600px

Multifunktionell julmobil

Julkransen är tillverkad i fint utskuren metall med dekorativt bladmönster i inner- och ytterkransen – en välkänd detalj i Wiinblands designuniversum, och som gör kransarna till små konstverk och inspirerar till att hänga flera storlekar tillsammans i olika höjder som en modern julmobil. De stilrena kransarna inbjuder även till eklektisk styling i fönster, på svängdörrar och från en osynlig krok på väggen, där de står sig vackert mot färgade väggar, och gör julpyntningen otroligt personlig och enkel.

Om årets dörrdekoration ska vara annorlunda och extravagant, är den största julkransen perfekt, där stjälkar av snöbär, buxbom och avklippta blommor sticks slarvigt genom metallmönstret och låter kransen gå från frodig till karg efter hand som december skrider fram och blommorna torkar.

Ophaeng Banner 2 996X1044px

Julestel Bord Juletrae 996X750px

Wiinblad Christmas Juldekoration

Julkrans

Förgylld, Ø 7 cm
SEK 179,00

Julkrans

Förgylld, Ø 16 cm
SEK 249,00

Julkrans

Förgylld, Ø 25 cm
SEK 499,00

Ängel

Guld, 8 cm
SEK 199,00

Kula julhänge

Glas, 9,5 cm
SEK 199,00

Klocka julhänge

Glas, 9,6 cm
SEK 199,00

Isstap julhänge

Glas, 15,6 cm
SEK 199,00

Julhjärta

plommon, 9 cm
SEK 199,00

Ophaeng 1 500X600px

Ophaeng 2 500X600px

Glasprydnader

Till granen, till fönsterkarmarna, till de vridna ormhasselgrenarna, eller som en del av ett kreativt stilleben, lanseras dessutom tre sköra glasprydnader i klassiska former: Kula, klocka och istapp. Glasprydnadernas former, snirkliga guldmönster och motiv är som hämtade ur 1000 och en natts julsagor, och har samtidigt en tydlig dos av den generositet och livsglädje som finns överallt i Wiinblads liv och leverne, inte bara till jul utan året om.

Ophaeng Banner 3 996X750px

Wiinblad återvänder

Wiinblad har återuppstått som ett varumärke i ny tolkning, som hyllar Wiinblads genuina universum. Se den nya kollektionen som passar både till nostalgiska samlare och nya generationer.

Hitta återförsäljare

Flera butiker i Sverige säljer våra produkter. Hitta en nära dig.

VI ANVÄNDER COOKIES