1. Frontpage
  2. Nya Bjørn Wiinblad

Bjørn Wiinblad
anno 2014

De senaste decennierna har det varit ganska tyst om Bjørn Wiinblad, men inte nu längre. Detta omfattande designarv väcks nu till liv med nytolkningar från hans fantasifulla värld.

Denna höst återuppstår Bjørn Wiinblad som varumärke – och vi skriver vidare på berättelsen om den levnadsglade multikonstnären och lanserar Bjørn Wiinblad 2.0.

Kollektionen hyllar hans autentiska, levnadsglada och sagoliga värld och färgrikedom.

Konstnären efterlämnade ett omfattande designarv som nu nytolkas i ett modernt, funktionellt formspråk som tilltalar både nostalgiska samlare och nya generationer.

Nytolkningen av Bjørn Wiinblad anno 2014 lever i allra högsta grad upp till de nya konsumtionstrenderna och kollektionen kan mixas och matchas med allsköns produkter. Bara fantasin sätter gränser. 

Få inspiration och hitta nya inslag till ditt hem

Bjørn wiinblad ornaments , skiller

Nytolkningen skapar förutsättningar för Bjørn Wiinblad att återigen bli folkkär. Den unga generationen får nu också möjlighet att glädjas åt Bjørn Wiinblad och hans smittande kreativitet.

Bjørn wiinblad ornaments , fugl i rede

Wiinblad återvänder

Wiinblad har återuppstått som ett varumärke i ny tolkning, som hyllar Wiinblads genuina universum. Se den nya kollektionen som passar både till nostalgiska samlare och nya generationer.

Hitta återförsäljare

Flera butiker i Sverige säljer våra produkter. Hitta en nära dig.

VI ANVÄNDER COOKIES